Védje meg minden alkalomra saját kezével

Minden ember életében jelen kell lennie egy bájnak, amulettnek vagy talizmánnak, amely megvédhet mások negatív energiáitól. Természetesen megvásárolhatja őket egy szaküzletben, vagy ajándékba kaphatja őket öröklés útján, de a kézzel készített talizmánok és amulettek lesznek a legerősebbek.

sok sikert gyapjú csipkék

Hogyan készítsünk varázst otthon saját kezűleg

Ha meg kell tanulnia otthon varázslatot készíteni, akkor emlékezzen arra, hogy semmi esetre sem szabad rohanni.

A talizmánok saját kezű készítése előtt konzultálnia kell tapasztalt emberekkel, hogy megtudja az ügy összes bonyolultságát, és csak ezután kezdje el a munkát.

Számos anyagból készíthet megbízható amulettet saját kezével:

  • A védelem céljára szolgáló papírtalizmánokat a legegyszerűbb elkészíteni, és szükség esetén mindig újakra cserélhetők.
  • A természetes szálakból készült szálak a megfelelő anyagok az amulettekhez, és az ilyen talizmánoknak szinte nincs súlyuk, kényelmesen vihetők magukkal utazásokra vagy üzleti utakra.
  • A zsákvászonból készült talizmánok tartósabbak és megbízhatóbbak, szükség esetén moshatók.
  • Gyakran fát vagy fa kérgét használnak amulettek és amulettek készítésére saját kezűleg. A szláv amulettek már régóta nyírfa kéregből készültek.
  • Nem mindenki tudja feldolgozni a féldrágaköveket, ráadásul gondosan meg kell őket választani, hogy segítőként szolgáljanak és ne okozzanak kárt.
  • Néha természetes bőrt vagy szőrmét használnak amulettek készítéséhez, de ezek az anyagok az elhullott állatok energiáját hordozzák, így nem minden esetben tudják megvédeni gazdájukat.
DIY fa amulett medál

Nem szabad azt gondolni, hogy csak a nemesfémekből készült és drága kövekkel díszített amulettek lehetnek hatékonyak. Az olcsó anyagból kézzel készített amulett megvédi és védi gazdáját, ha lélekkel és hittel készült.

Az otthoni amuletteket csak önmagukban szabad elkészíteni, akkor erejük maximális lesz, és a károk sem szörnyűek.

Ha talizmánokat, amuletteket és amuletteket készít saját kezűleg, akkor kizárólag a természetes anyagokat, például köveket vagy fát kell előnyben részesíteni. Ugyanakkor mindenképpen gondolj a jóra, dobd ki a fejedből a rossz gondolatokat.

Semmi esetre sem szabad mesterséges anyagokat használni: a szálak, a szövet és a szőrme csak természetes lehet.

A gyártás finomságai és a legnépszerűbb talizmánok

Domovye csináld magad a sok szerencséért

Ha saját kezűleg szeretne varázst készíteni, emlékeznie kell arra, hogy a gyakorlati varázslatban nincsenek apróságok, és számos árnyalatot figyelembe kell vennie annak érdekében, hogy az amulett működjön:

  • Nem szabad megfeledkeznünk a munka megkezdésének időpontjáról sem. Egyes amulettekhez hajnalra van szükség, és néhányat szigorúan éjfélkor készítenek el a telihold idején.
  • Néha nem használhat éles és vágó tárgyakat, más esetekben pedig csak speciális ollóra van szüksége (például fa fogantyúval), ezért mielőtt belevágna az üzletbe, információkat kell gyűjtenie.
  • Nem szabad figyelmen kívül hagyni a szálak vagy szövetek színét, mert minden szín bizonyos információkat hordoz.
  • Feltétlenül tanulja meg, hogyan kell aktiválni az amulettet, hogy működni kezdjen.
  • Szigorúan magányban kell alkotnia, mert az ilyen munka teljes koncentrációt igényel, és a beszélgetések nem tudják elterelni a figyelmét, valamint ki kell kapcsolnia a telefonokat és el kell távolítania a háziállatokat a helyiségből.
  • A tapasztalt ezoterikusok úgy vélik, hogy az ilyen szent dolgokat nem lehet rendelésre elkészíteni, tiszta szívvel, a boldogság és a jóság vágyával kell készülni.
  • Az ilyen típusú amulettek legjobb színe a vörös, ez a legerősebb energiával rendelkezik, és képes megvédeni tulajdonosát a sötét energiától.

A legerősebb amuletteket vérrokonok készíthetik fel egymásnak, akiket nem csak vérségi kötelékek kötnek össze, hanem erős érzések is.

Varázslatok gyerekeknek

A serdülőkorú gyermekeknek nincs védőmezője, ezért ki vannak téve valaki más negatív energiáinak hatásának, nagyon könnyű megzavarni őket. A hozzáértő szülők bármilyen módon megpróbálják megvédeni gyermeküket, ezért nagyon fontos számukra az a kérdés, hogyan készítsenek maguknak védő amulettet.

Ha a baba nyilvános helyeken van, akkor gyakran letargikus vagy ingerlékeny lesz, nyafog, állandóan szemtelen. Ezek mind a kialakult gonosz szem jelei. Ráadásul a gonosz szem nem feltétlenül célzott. Néha még a gyereknek szóló bókok, mértéktelen dicséret is az energiamező kiégéséhez vezethet.

Régóta szokás: hogy a gonosz szem ne rontsa el a babát, el kell rejteni valaki más szeme elől, le kell takarni egy könnyű takaróval, vagy el kell helyezni egy bűbájos babát az ágyba.

szerencsecsengő amulett

Sok fiatal anya gondolkodik azon, hogyan készítsen talizmánt, de elfelejtik, hogy a baba legerősebb amulettje a mellkasi keresztelő kereszt. A megszentelt szimbólum megvéd a negativitástól, és a legpozitívabb hatással lesz a formálatlan energiamezőre. A legjobb lenne, ha a kereszt ezüstből lenne, mert ősidők óta ezt a fémet tartották a legjobbnak a sötét erők elleni védelemben.

Gyakran talizmánként használják, piros szál köti a csukló köré. Csak egy feltétel van - a szálnak tiszta gyapjúnak kell lennie.

Egy idősebb gyermek számára saját kezűleg készíthet baba-amulettet. Ezt a játékot mindig magával kell vinni, különösen, ha a gyermek nyilvános helyre megy.

De a kezdéshez tudnia kell, hogy amulettet kell készítenie, betartva a következő feltételeket:

  • Talizmán készítéséhez a szülei ruháiból levágott szövetdarabokat kell használni.
  • Munka közben ne használjon éles és vágó tárgyakat, az anyagot kézzel kell tépni.
  • A munka során nem helyezheti a babát az étkezőasztalra.
  • A játékra nem lehet arcvonásokat rajzolni vagy hímezni, jobb, ha piros szalagot köt a fejére.
házi amulett nap a jó szerencséért

A baba legegyszerűbb varázsa egy játék-nap lehet. Hogyan készítsünk ilyen amulettet? Készülhet szövetből, fából vagy kartonból, sárga sugarakkal ragasztva szalagokból vagy fényes selyemből, vagy színes papírból. A játékot a kiságy mellé kell akasztania.

A szláv nők az ókortól kezdve talizmánként használták a vörös és sárga szálakból készült hímzéseket. Az ilyen díszek védték a gyereket és a férjet is, a ház elülső sarkában pedig szépen hímzett törölközők óvták meg a házat és a családot mások irigységétől és haragjától.

Ha nehéz hímezni vagy varrni, akkor talizmánt készíthet speciális gyógynövényekből, amelyeket a természet különleges védőfunkciókkal ruházott fel. A berkenye az egyik ilyen növény, nem hiába ültették eleink ezt a fát a verandára, hogy megvédjék a házat és a benne élőket a sötét erőktől és az irigy szemektől.

A makk, a galagonya bogyója és a babérlevél ugyanolyan erős hatású. Több kis vászonzacskót kell varrni, és oda több szárított berkenyebogyót és ugyanannyi babérlevelet kell tenni, ezeket a zacskókat a ház minden szobájába kell tenni.

A ház erős talizmánja a patkó. Kivágható fából vagy kartonból, majd megköthető és gyönyörű mintákkal hímezhető.

kötött patkó a jó szerencséért

Készíthet egy varázst seprű és ecset formájában, vagy vékony seprűgallyakból. Az ilyen miniatűr seprűket díszekkel vagy fényes elemekkel díszíthetjük, és a folyosóra akaszthatjuk, hogy azonnal elsöpörjék az összes negatívumot, és megakadályozzák, hogy egy rosszindulatú ember kidobja sötét energiáját.

Hogyan kell feltölteni az amulettet

Ahhoz, hogy a mágikus asszisztensek munkába álljanak, a négy természetes elem erejével kell feltölteni őket. Az amulett aktiválásának első lépése az lesz, hogy megtisztítjuk az előadó vagy más olyan személyek energiájától, akik véletlenül kapcsolatba kerülhetnek az anyaggal.

Miután saját kezűleg elkészítette az amulettet, segítségül kell hívnia a természetben létező összes elemet:

  1. Először is, az amulettet a földbe kell temetni, az erdei talaj a legalkalmasabb. Hagyja a tárgyat három napig a földben, jelölje meg ezt a helyet kővel vagy más módon. Ha ez nem lehetséges, használhatja a földet egy virágcserépből, de tisztítás után ezt a talajt ki kell dobni a házból.
  2. Miután kivette a talizmánt a földből, alaposan le kell öblíteni folyó vízben. Ugyanakkor érdemes elképzelni, hogy a tárgyból minden rosszat tiszta vízzel viszünk el.
  3. Aztán jön a tűz. Használhat viaszgyertyát. A gyertya lángja felett háromszor kell balról jobbra vinnie az amulettet.
  4. A szél utolsó fordulata. Ehhez az amulettet az ablakpárkányra helyezheti a nyitott ablak közelében. Ha van lehetőség a természetbe menni, akkor használja a szél erejét.

Nemcsak az amulettet kell tudnia és tudnia, hogyan kell elkészíteni, hanem azt is, hogyan kell feltölteni, hogy igazi segítővé váljon.

kis seprűk a szerencséért

A második szakasz az amulett újratöltése a munkához. Ezt a rituálét este hajtják végre a növekvő holdon. Ezt a rituálét ideges, ingerült állapotban nem lehet végrehajtani. Gyertyákat kell gyújtania, be kell kapcsolnia a nyugodt, csendes zenét, és a jobb kezében lévő talizmánt határozottan meg kell nyomnia a szívéhez.

Most mentálisan forduljon hozzá, és fejezze ki minden vágyát, reményét, kérését és álmát. Ezt a felhívást a jövőbeli munkáért köszönő szavakkal kell befejeznie.

Az amulettek aktiválása elengedhetetlen feltétele hatékony szolgálatuknak. Ő az, aki lehetővé teszi, hogy felébressze a belső erőt. Ezenkívül az olyan talizmánokat, mint az amulett vagy amulett, önállóan is főzhet, egyszerű természeti erők segítségével.